Росія обстріляла Нікопольщину: поранено дитину та вагітну жінку

Обстріл Нікопольщини: поранено дитину та вагітну
Обстріл Нікопольщини: поранено дитину та вагітну

Російська армія обстріляла Нікопольський район Дніпропетровської області, постраждала жінка і хлопчик

15 жовтня російська окупаційна армія обстріляла Нікопольський район Дніпропетровської області. У результаті цього обстрілу отримали поранення вагітна жінка та 4-річний хлопчик. Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

«Сьогодні через ворожий обстріл постраждав чотирьохрічний хлопчик та вагітна 27-річна жінка. Обох доставили у лікарню, надали усю необхідну медичну допомогу», – написав він.

Всього російська федерація здійснила декілька атак з використанням артилерії та дронів-камікадзе. Окупанти обстрілювали Нікополь, Марганецькій, Червоногригорівській та Мирівській громадах.

За словами Миколи Лукашука, в результаті обстрілу пошкоджені шість приватних будинків та сім господарських споруд, одна з них була зруйнована. Також були пошкоджені підприємство, екскаватор, інфраструктура, газогін та лінії електропередач.

Нагадаємо, що 10 жовтня ворог атакував Синельниківський район Дніпропетровської області. Окупанти зацілились на територію агрофірми, а через це постраждав один чоловік. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Через постійні обстріли в Харківській області, влада сьогодні, 15 жовтня, оголосила обов'язкову евакуацію для всіх мешканців чотирьох громад Куп'янщини, включаючи місто Куп'янськ. Примусову евакуацію родин з дітьми також оголошено в Борівській громаді. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Крім Куп'янської міської громади, людей також евакуюватимуть з Кіндрашівської, Курилівської та Петропавлівської громад.

Читайте також