Росія передасть владу на окупованих територіях воєнним злочинцям

Воєнні злочинці отримують владу на окупованих територіях
Воєнні злочинці отримують владу на окупованих територіях

Влада Російської Федерації придумала стратегію, яка передбачає передачу контролю над тимчасово окупованими територіями України в руки військових злочинців. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Стратегія, яку цинічно називають "Час героїв", передбачає передачу управління псевдоутвореннями "ЛНР", "ДНР" і також тимчасово окупованими територіями Запорізької, Херсонської областей і анексованого Криму в руки військових злочинців.

Програма Кремля була оголошена навесні цього року, як спрямована на "підвищення професійних навичок" учасників так званої "Спеціальної військової операції". Однак насправді, вона дає змогу російському диктатору Володимиру Путіну влаштовувати військових злочинців на провідні посади, дозволяючи їм контролювати як окуповані території України, так і ключові сфери в Росії.

Це не тільки зміцнює вплив Москви, але також дає злочинцям можливість продовжувати репресії і насильство в нових ролях.

Крім того, зазначають у Центрі національного спротиву, Кремль активно рекламує можливість для військових, які з різних причин вже не можуть воювати, стати педагогами. У деяких регіонах Росії у вищих педагогічних навчальних закладах були введені програми перекваліфікації для громадян, які брали участь у війні з Україною.

Нагадаємо, що російське командування заборонило росіянам пересуватися на техніці.

Читайте також

Названо найнебезпечніший пляж на Землі
сьогодні, 07:47 7 переглянули
Названо найнебезпечніший пляж на Землі