Росія заявила про атаку дронів у Воронежі

Воронеж: вибух та атака безпілотника

У ніч проти 3 лютого у Воронежі стався вибух, а також працювали системи протиповітряної оборони. Це сталося через атаку безпілотника. Про це повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв та місцеві пабліки.

Російська сторона стверджує, що дрон був зафіксований та ліквідований "черговими засобами ППО" на підльоті до Воронежа.

За словами губернатора, попередньо ніхто не постраждав, а також немає руйнувань на землі.

Атака безпілотника на нафтопереробний завод в Ярославлі

Інформація про атаку безпілотника над нафтопереробним заводом "Славнефть-ЯНОС" у Ярославлі була оприлюднена російською стороною. За повідомленнями, безпілотник впав біля установки гідрокрекінгу, але попередньо ніхто не постраждав. В даний момент місце події оточено, очікується прибуття групи розмінування.

Російська агресія: знищення українського БПЛА

Міністерство оборони Росії оголосило, що у ніч на 29 січня український безпілотний літальний апарат (БПЛА) був знищений над Брянською областю. За інформацією, знищений був безпілотник літакового типу. Раніше, 28 січня, дрони також атакували Брянщину.

Вибухи в Кривому Розі та Полтавській області

У ніч проти 3 лютого в Кривому Розі на Дніпропетровщині пролунали вибухи. За інформацією моніторингових каналів, працювала система протиповітряної оборони.

Також, в Полтавській області були зафіксовані вибухи. Один з них стався в Миргородському районі. За даними голови Полтавської ОВА Філіпа Проніна, немає жодних постраждалих.