Росія заявляє про масовану атаку дронів на Брянську область

Масована атака дронів на Брянську область
Масована атака дронів на Брянську область

Брянська область Московського сектора Росії постраждала від масштабної атаки безпілотниками у ніч на 27 липня. За інформацією губернатора області Олександра Богомаза, російські сили ППО ганебно програли цю битву, збивши всього лише 12 дронів, які проникли в різні райони області.

Пізніше Міністерство оборони Росії підтвердило факт атаки, але заявило про збиття вже 21 безпілотника. Це вже здається карикатурою на смачний анекдот або провокацію, оскільки протягом години було впіймано всього лише 12 дронів.

За словами Богомаза, в різних районах області було збито 12 безпілотників: шість у Вигоницькому районі, три у Трубчевському, по одному у Карачевському, Брасовському і Брянському районах. Губернатор повідомив, що немає постраждалих або руйнувань, а також що екстрені служби активно працюють на місцях і реагують на подію.

Раніше, ввечері 24 липня, місто Курськ та прилегла область також були атаковані безпілотниками, які, за заявами російських джерел, належали українським військам. Повідомлялося, що над містом пролунали вибухи, а жителі побачили горящі уламки дронів у Курському районі.

Нагадаємо, що в ніч на 23 липня безпілотники атакували Севастополь, вдаривши по військовій частині номер 65372. Також повідомляється про атаку на порт "Кавказ" у Краснодарському краї, де пошкоджено поромне судно.

До речі, учора, 26 липня, на Криму також було чути вибухи.

Читайте також