Росіяни обстріляли приватні будинки під Дніпром. Є загибла

У селі Обухівка Дніпровського району Дніпропетровської області, російські окупанти обстріляли приватні будинки вдень 18 жовтня. За попередньою інформацією, в результаті обстрілу є загибла людина і троє постраждалих. Про це повідомив голова Операційно-розвідувальної групи при МЗС України Сергій Лисак у своєму каналі в месенджері Telegram.

Загинула 31-річна жінка, про що повідомив голова Офіса президента України Андрій Єрмак. Він також показав кадри руйнувань, які стали результатом обстрілу.

У приватному житловому секторі розбито вісім будинків. Про це інформує міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у своєму каналі в Telegram. За його словами, Росія знову атакувала цивільне населення в Обухівці на Дніпропетровщині. Крім загиблої жінки, ще четверо осіб отримали травми різного ступеня важкості.

Оновлено о 11:14. Жінки у віці 56, 65 і 75 років, а також 35-річний чоловік постраждали внаслідок обстрілу. Зараз троє з них перебувають у лікарні у середньо-тяжкому стані, повідомив Сергій Лисак.

Варто зазначити, що в ніч з 22 на 23 вересня також прогриміли вибухи у містах Дніпро та Запоріжжя. Повітряна тривога не оголошувалась. За даними моніторингових каналів, ворог можливо вдарив балістичними ракетами Іскандер-М. Крім того, Повітряні Сили ЗСУ повідомили про наявність декількох груп ворожих дронів Shahed, небезпека яких наявна у Запорізькій, Дніпропетровській і Донецькій областях.