Росіяни поскаржилися на атаку безпілотників у Брянській області

Українські безпілотники зібили над російською територією

У ніч на 10 лютого російські окупанти намагалися здійснити терористичну атаку за допомогою безпілотників на територію Російської Федерації. Про це повідомляє Російське міністерство оборони.

Сьогодні вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БпЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації

Захисні системи перехопили та знищили три безпілотники над Брянською областю.

Про інші подробиці атаки не повідомляється. Губернатор Брянської області не був проінформований про цей інцидент.

Нагадаємо, що у ніч на 10 лютого ворожі безпілотники вдарили по автозаправній станції у Харкові, що призвело до виливу дизельного пального та бензину та спричинило сильну пожежу.

Попередні атаки

Раніше, уночі 9 лютого, російські ЗМІ повідомляли про атаки чотирьох регіонів Росії безпілотниками. За повідомленнями, збройні сили Росії перехопили та знищили вночі 19 безпілотників над Курською, Брянською, Орловською областями, Краснодарським краєм та Чорним морем.

Також, уночі 9 лютого сталася пожежа на Ільському нафтопереробному заводі. Місцеві жителі повідомляють про звуки вибухів перед пожежею.

Також пожежа спалахнула на півночі Москви, внаслідок чого було пошкоджено дах шестиповерхового житлового будинку. Площа пожежі становила 4 тисяч квадратних метрів, для гасіння прийшлось залучити авіацію МНС Росії.