Росіяни та білоруси потрапили у страшну ДТП у Туреччині: багато поранених (фото, відео)

Росіяни та білоруси потрапили у страшну ДТП у Туреччині: багато поранених (фото, відео)

У турецькій провінції Анталія сталася дорожньо-транспортна пригода з автобусом, в якому перебували російські та білоруські туристи. За інформацією турецьких ЗМІ, мікроавтобус з'їхав у кювет в районі Манавгат під час руху з Аланії до аеропорту Анталії. В результаті зіткнення з бетонним стовпом, автобус опинився на узбіччі, перетворившись на металобрухт. На місце події виїхали швидкі машини допомоги.

Наразі точна кількість постраждалих невідома, але за неофіційними даними, у автобусі могло перебувати приблизно 20 пасажирів. Загиблих немає. Постраждалі туристи та водій автобуса доставлені до місцевих лікарень. Правоохоронці розпочали розслідування щодо причини аварії. Ймовірно, серед постраждалих є громадяни Росії та Білорусі.

Це не перший випадок ДТП в Анталії. Раніше, в квітні цього року, унаслідок аварії канатної дороги в районі Коньяалти загинула одна людина і отримали поранення сім осіб, у тому числі діти. Також, на початку травня, частина житлового будинку у районі Стамбулу впала, що також створило небезпеку для мешканців.

Читайте також: