Росії вдасться відбити Курськ? Прогноз The Hill

Росія готується відбити Курськ? Прогноз The Hill
Росія готується відбити Курськ? Прогноз The Hill

Російська Федерація відправила підкріплення в Курськ і, ймовірно, їй вдасться відбити українські війська. Про це повідомляє The Hill.

Науковий співробітник Гуверівського інституту Стенфордського університету Томаш Блусевич ствердив, що ЗСУ можливо вийдуть з Курська, але після того, як РФ перекине кілька бригад, які використовують на лінії фронту.

Tomash Blusevich зазначив, що росіяни погано справляються з логістикою, тому вони повинні рухатися після переміщення українських військ з Курська. Україна вже досягла великого успіху в цій операції, поки Росія демонструвала свою беззахисність в інших районах, що вразило престиж Путіна.

«Україна успішно змінила наратив війни, увійшовши в Росію. Було відчуття, що війна стала передбачуваною, але Україна це бачить як можливість здивувати Росію», – заявила віцепрезидентка з питань політики та програм аналітичного центру Globsec Олена Кудзько.

The Hill повідомляє, що Росія відправила підкріплення до Курська і їй може вдалося відбити українські війська.

Російські солдати готуються до оборони Курської АЕС через наближення ЗСУ. За даними журналістів, російські силовики перекрили під'їзди до Курської атомної електростанції.

Російське Міністерство оборони виділило додаткову військову техніку для знищення українських підрозділів в Суджанському районі. Можливо, Росія оголосила контртерористичну операцію для пом'якшення наслідків українського вторгнення в Курську область.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
сьогодні, 17:34 52 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)