Російська авіація скинула ракету X59 на Білгородську область

Літак російських загарбників скинув ракету X-59 на територію Білгородської області

Російський телеграм-канал Astra повідомив, що літак російських загарбників скинув ракету X-59 на територію Білгородської області. Ракета впала за два кілометри від населеного пункту.

За даними Astra, ракету знайшли в полі за два кілометри від села Красне у Білгородському районі РФ. Військові РФ знищили її на місці, інформація про руйнування та постраждалих відсутня.

Російські загарбники впустили щонайменше 21 авіабомбу на власну територію

Раніше російські ЗМІ повідомили про 21 авіабомбу, які впали з російських літаків на територію РФ або окуповані території. Російська влада приховує такі випадки або називає їх «нештатним сходом боєприпасів».

Інциденти з ракетами та авіабомбами також сталися в російських селах

Під час атак на Україну російські загарбники випустили ракети на село Петропавлівка Воронезької області РФ і авіабомбу на продовольчий магазин у Єнакієве на Донеччині.

Інцидент з ракетою Кинжал у Тульській області

У вересні минулого року російський літак загубив ракету Кинжал, яка впала на село у Тульській області. Ракету знайшли під час польових робіт, але транспортування її було визнано небезпечним.

Евакуація населення в Тульській області

Після виявлення ракети Кинжал у Тульській області відбулася раптова евакуація населення сіл Бродилівка, Заріччя, Іванівка і Бірюльівка. Людей забирали з будинків за допомогою автобусів.