Російська спортивна чиновниця запропонувала скинути бомбу на Лондон

Російська чиновниця під час спортивного змагання
Російська чиновниця під час спортивного змагання

Глава Федерації лижних перегонів Росії (ФЛГР) Олена Вяльбе висловила свою думку про повернення російських спортсменів на міжнародну арену. Вона вважає, що для цього потрібно скинути бомбу на центр Лондона. За її словами, Росія завжди бореться з усім світом і не має сподівань на любов і повагу з боку інших країн. Вона закликає до сильної Росії, яка буде вкладати затяжний роздратування на світ. Водночас, Вяльбе вважає, що незалежно від цього, росіянам все одно доведеться повернутися на міжнародну арену, але це може зайняти тривалий час.

Також, вона зазначила, що сама підтримувала Володимира Путіна і була його довіреною особою на виборах. Такі слова вона висловила на фоні грамот, які отримали російські футболісти від Міноборони РФ. Вона відзначила їхню поміч у виконанні бойових завдань проти України.

Про цей випадок також згадала одіозна депутатка Держдуми Росії Світлана Журова, яка похвалила футболістів та нагадала про значення благодійної допомоги.

Недавно стало відомо, що Олександр Соболєв, гравець "Зеніту" і збірної Росії з футболу, потрапив до бази сайту "Миротворець". Там його звинуватили у співучасті злочинів російської влади проти України та її громадян. Цей футболіст взяв участь у акції разом з дітьми учасників російської агресії проти України, яка відбулася перед матчем російської Прем'єр-ліги. Ініціатором акції було спеціальний фонд, що надає допомогу російським окупантам та їхнім сім'ям. Всі футболісти були одягнені в футболки з емблемою цього фонду. Олександр Соболєв не раз визнавався найкращим гравцем і був увічнений в російській Прем'єр-лізі.

Читайте також