Російські добровольці звернулися до Путіна і назвали умову для переговорів

Бійці "Свободи Росії" та інших підрозділів вимагають від Путіна дозволити евакуацію мирних жителів

Бійці з легіону "Свобода Росії", Російського Добровольчого Корпусу (РДК) і Сибірського батальйону звернулися до Володимира Путіна з вимогою дозволити евакуацію мирних жителів з району прикордонних бойових дій. Вони заявили, що Кремль намагається перешкодити евакуації для того, щоб не "зтьмарити" картину псевдовиборів. Добровольці закликають Путіна припинити цирк і подумати про долю невинних росіян.

Володимир Путін, весь світ уже кілька днів спостерігає, як російське місто Бєлгород, Бєлгородська та Курська область перетворилися на зону активних бойових дій. Водночас, поставлена тобою адміністрація, незважаючи на неодноразові наші заклики, перешкоджає евакуації цивільного населення. - заявили бійці.

Добровольці наголошують, що Путін вже давно втратив свою легітимність, а обставини виборчого процесу стали фарсом. Вони закликають до необхідності трансформації відносин влади з народом та розмови про нові справедливі правила у суспільстві. Добровольці готові до діалогу, якщо Путін також готовий змінити ситуацію в країні.

Раніше бійці РДК взяли в полон більше двох десятків російських загарбників у Бєлгородській та Курській областях. Крім того, легіон "Свобода Росії" разом з РДК та Сибірським батальйоном пройшли до Курської та Бєлгородської областей у спільній операції.