Російські дрони пошкодили дачу прихильника Московської церкви Ломаченка

Російські дрони пошкодили дачу Ломаченка
Російські дрони пошкодили дачу Ломаченка

Василь Ломаченко постраждав від ворожої дронової атаки

14 вересня вночі в місті Вилкове Ізмаїльського району Одеської області під час атаки дронів постраждала дача Василя Ломаченка, колишнього чемпіона світу з боксу. Боксер купив цей будиночок кілька років тому. Дачний будинок отримав пошкодження вікон і дверей, але загорівся не встиг.

Варто зазначити, що не відомо, чи буває Ломаченко на своїй дачі.

Слід згадати, що боксер нерідко попадає в скандали через свої висловлювання щодо війни. У 2020 році він опублікував в Instagram відео з російськими військовими та священниками, а також знявся у російському фільмі, де назвав українців та росіян "одним народом".

Наприкінці 2022 року Ломаченко поширив в соціальних мережах проповідь архієрея УПЦ, у якій той заявив, що українська держава "розпочала війну проти Бога".

У серпні 2022 року боксер критикував заборону російської церкви в Україні. Він опублікував в Instagram відео з засідання Верховної Ради України, на якому прийняли закон про заборону релігійних організацій, пов'язаних з Російською православною церквою.

Було сказано так: "Дійсно, робимо історію. Безбожники думають, що перемогли... Не обманюйте себе: Бог зганьблений не буває. Що посіє людина, те й пожне. Неможливо висміяти або обдурити Бога, його церкву і його служителів. Кожному свого часу Бог воздасть по його словах і справах", - написав спортсмен.

Читайте також