Російський тренер Черчесов отримав штраф за глузування з казахської мови

Російський тренер Черчесов отримав штраф за глузування
Російський тренер Черчесов отримав штраф за глузування

Тренер збірної Казахстану штрафували за жарт про казахську мову

Головного тренера збірної Казахстану, росіянина Станіслава Черчесова, оштрафували за жарт про казахську мову. Про це повідомив голова Казахстанської федерації футболу Аділет Барменкулов.

Після поразки у матчі Ліги націй зі Словенією (0:1) Черчесов відповів на запитання журналіста, задане казахською мовою, запитанням: "Ти французькою зараз говориш?". Казахстанські вболівальники обурилися такою поведінкою тренера національної збірної.

«Гумор Черчесова, звісно, ​​виходить за межі. Я особисто переговорив з ним, пояснив актуальність та пріоритет державної мови. Ми провели з ним розмову, роботу. Йому виставлено штраф», – заявив Барменкулов.

У Казахстанській федерації футболу також зазначили, що штраф становитиме 738400 тенге (близько $1500).

Тренер з армрестлінгу затриманий за розпусту дії щодо дітей

Тренера секції з армрестлінгу затримано в підмосковній Шатурі (Російська Федерація) за підозрою у скоєнні розпусних дій щодо шести неповнолітніх.

Зазначається, що підозрюваному 35 років. За даними слідства, з грудня 2019 року по вересень 2024 року чоловік чинив розпусні дії без застосування насильства щодо шести дітей, а з однією дівчинкою вступав у статевий зв'язок. До секції, в якій працював затриманий, ходили дівчатка віком від 9 до 14 років.

ЗМІ РФ повідомляють, що затриманим є титулований армрестлер Костянтин Рабінович – майстер спорту міжнародного класу, чинний чемпіон Росії та Московської області з армрестлінгу, багаторазовий чемпіон Європи та світу, президент Федерації армрестлінгу міського округу Шатура.

Також він отримав нагороду «За заслуги перед міським округом Шатура».

Російського тренера з плавання, звинуваченого у зґвалтуванні, відправили на війну в Україні

Російського тренера з плавання, якого заарештували за підозрою у зґвалтуванні дівчини із ДЦП, відправили на війну в Україні. Про це повідомив депутат Держдуми РФ В'ячеслав Мархаєв.

Дівчині була інвалідність першої групи через ДЦП та затримка інтелектуального розвитку. За словами матері, її дочка ходила на заняття до басейну, де з нею займався тренер. Тренер-ґвалтівник - це інформація, яку російський депутат не уточнив.

Попередньо тренера підозрювали у зґвалтуванні та погрозі вбивства

Про інших тренерів, які вчинили злочини, раніше також повідомлялося. Головного тренера збірної Кемеровської області з карате Олексія Ходикіна ліквідували бійці ЗСУ у Новокузнецьку (Росія). У цьому місті залишилися його дружина та двоє дочок.

Читайте також