Роспропаганда показала відео з Путіним у перші хвилини теракту в «Крокусі». Що не так із його костюмом?

Російський пропагандист опублікував відео з Путіним після теракту

Пропагандист з ВДТРК Павло Зарубін виклав у мережу відео, на якому, як стверджується, зафіксовано диктатора Росії Володимира Путіна після нападу на Крокус Сіті Хол у Підмосков'ї. Згідно з його словами, Путін заслуховував очільників усіх відомств щодо наслідків нападу та допомоги постраждалим.

Пропагандист також опублікував звернення Путіна до росіян, яке він стверджує було записане в той же день. На відео видно, що Путін одягнений у чорний костюм, з вугільно-чорною краваткою.

Появилися сумніви щодо відповідності цих кадрів реальності. Можливо, Путін залишався в одному вигляді упродовж доби через те, що повідомлення про напад заскочило його на роботі, або ці кадри були постановлені для показу Путіна як працьовитого лідера.

Також варто зазначити, що до нападу пропагандисти публікували відео наради Путіна, на якому він був одягнений в сіро-синій костюм.

Нагадаємо, що напад на Крокус Сіті Хол у Підмосков'ї стався 22 березня. Загалом, у нападі взяли участь п'ятеро нападників. Затримали 11 осіб, у тому числі чотирьох терористів, які взяли участь в організації теракту. Зазначено, що підозрювані намагалися втекти в Україну, але цю інформацію відкинули українські розвідники.

Читайте також:

  • Стрілянина у Крокусі. Версія Христо Грозєва
  • Хто стоїть за терактом у Крокусі? Відгуки світової преси
  • Теракт у Росії. Замовник та наслідки