Росіяни не можуть повернутися до Росії?

Любителі російського миру майже добу не могли повернутися до Росії. Дубай їм став нестерпним, та виявилось, що не так просто повернутися на батьківщину. 

Ситуація сталася з компанією “Победа”. Обидва борти, що працювали, не змогли вилетіти. Вони виявилися зламаними. Посадка була здійснена як завжди, та пасажири зайшли на літак 13 лютого. Пасажири почекали всередині 40 хвилин, та літак так і не злетів. Далі їм повідомили про несправність літака та повернули до аеропорту. 

Тільки через 5 годин пасажирам дали їжу та воду. Виліт перенесли на наступний ранок, а тому росіянам довелось шукати готель. 

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

Наступний літак прилетів на ранок. Пасажири знову пройшли посадку, потрапили до літака і знову почали чекати. З самого початку літак кружляв в аеропорту, а потім зупинився. Всередині, як кажуть пасажири, було дуже душно, та персонал не дозволяв вмикати кондиціонер. Одній жінці навіть стало погано. 

Далі пасажирів знову повернули до аеропорту. Їм почали віддавати гроші за квитки, а коли вдасться повернутися до Москви, невідомо.