Російська ведуча Тетяна Лазарєва заявила, що Росію потрібно зрівняти із землею

Тетяна Лазарєва після повномасштабного вторгнення путінських військ на територію України не відмовчується, як це роблять деякі російські представники культури та шоу-бізнесу. Вона активно підтримує Україну та здоровий глузд.

Нещодавно актриса заявила, що відповідальність за пекло, влаштоване Путіним в Україні, має нести й усе російське суспільство.

В одному зі своїх інтерв'ю незалежному виданню російська комедіантка та телеведуча Тетяна Лазарєва зазначила, що Росію слід зрівняти із землею та на її руїнах побудувати нову країну.

Тетяна Лазарєва також висловила думку, що більшість росіян вибирає не йти проти системи, оскільки в іншому випадку у них відберуть останнє, до чого вони поки що мають доступ.

«Ті, для кого існує моральний вибір, обирають шлях проти системи. Так, вони навчатимуть дітей у звичайних школах, але при цьому вони з ними розмовлятимуть та пояснюватимуть. А інші просто будуть брехати своїм дітям. Діти все чудово розуміють і відчувають, і коли ти починаєш брехати, у дитини, безперечно, порушується психіка», – сказала Тетяна Лазарєва.

На момент повномасштабної війни РФ проти України Тетяна Лазарєва перебувала у Києві. До української столиці вона прилетіла за тиждень до російського вторгнення. Тетяну запросили бути суддею нового сезону гумористичного шоу «Ліга сміху». Нині Лазарєва разом із сім'єю перебуває в Іспанії.