Розмальована карта довела росіян до істерики: Буданов пояснив причину

Розмальована карта довела росіян до істерики: Буданов пояснив причину

На початку повномасштабного вторгнення карта поділу Російської Федерації на частини в кабінеті керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова насмішила росіян. Зараз вони усвідомлюють, що це їхнє майбутнє.

Про це розповів сам Буданов в інтерв'ю ТСН, пояснюючи істерику російських пропагандистів з цього приводу.

"Ця карта з'явилася між 5 і 7 березня 2022 року. Вона постійно в мене на столі, її багато хто брав у руки, олівцем щось там малював, я маркер використовував. Коли окупанти стояли під Києвом, на карту не звернули увагу. Їхні експерти говорили, що це маячня. Зараз реакція зовсім інакша. У них страх перед розумінням реальності, усвідомлюють, що це справді їхнє майбутнє", відзначив керівник розвідки.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У російському експертному середовищі ще є люди, які вірять, що можна зберегти єдність РФ, змінивши її на конфедерацію чи надавши більші права суб'єктам федерації.

"Але все йде до того, що Росію буде розділено офіційно чи неофіційно, тобто протекторат інших держав над частинами колишньої РФ", зауважив Буданов.

Росія не прораховувала того, що повномасштабна війна проти України триватиме певний період. Тому застосовувала значні обсяги боєприпасів одразу. Можливість забезпечувати свою армію снарядами та зброєю стане критичною в Росії ближче до весни, говорить Кирило Буданов.

За його словами, ми як діставали ці боєприпаси за кордоном і виробляли нові, так і будемо. А Росія стикнеться з проблемою: все, на що вони можуть розраховувати, це їхній залишок. До березня вони дійдуть до критичного стану. І небагата кількість того, що вони зможуть дістати за кордоном, ні на що не вплине.

Читайте також: