Розвідка повідомила, чи застосує дрони Magura в Азовському морі

Розвідка повідомила, чи застосує дрони Magura в Азовському морі

Використання морських безпілотників Magura у Азовському морі буде залежати від ситуації та умов, у яких вони будуть використовуватись. Використання цих дронів включає цілий комплекс заходів. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Євген Єрін на телевізійному виступі.

Як зазначив Єрін, морський дрон Magura може працювати на будь-якій водній поверхні в радіусі 800 км.

«Це буде залежати від ситуації та умов, у яких вони будуть використовуватись. Використання Magura - це не лише військовий застосунок, це цілий комплекс заходів, необхідних для успішного виконання завдання», - сказав він.

Одночасно представник ГУР підкреслив, що результативність роботи цього дрону залежить від успішного виконання кожної його складової.

Нагадаємо, раніше представник Головного управління розвідки Міноборони України Юсов заявив, що українські морські дрони Magura V5, які виробляються в Україні, завдали збитків Чорноморському флоту Росії на суму 500 млн доларів. За словами розвідника, секрет успіху українського морського дрону Magura полягає у високій компетенції українських виробників, які змогли створити унікальний засіб для атак на ворожий флот, озброєння та особовий склад. Він назвав дрон Magura V5 одним з основних винищувачів російського флоту.

Читайте також: