3 найкращих автомобільних тримачів для телефонів, на думку технічних експертів

3 найкращих автомобільних тримачів для телефонів, на думку технічних експертів
3 найкращих автомобільних тримачів для телефонів, на думку технічних експертів

Усі знають про незручність — не кажучи вже про небезпеку — діставати телефон із кишені під час руху, щоб перевірити маршрут, змінити пісню чи відповісти на телефонний дзвінок. Тим не менш, ми відчуваємо потребу в наших зручних гаджетах, щоб підтримувати курс до місця призначення та заповнити наші подорожі музикою та подкастами. Простий автомобільний тримач для телефону може допомогти зменшити деякі з цих ризиків, тримаючи ваш пристрій у полі зору, під час того як ви слідкуєте за дорогою.

Ми оцінили стійкість тримачів телефону, можливість нахиляти телефон відповідно до вподобань водія та легкість монтажу та демонтажу різних моделей телефонів, а також будь-які додаткові функції, як-от можливість заряджання. 

Універсальне автомобільне кріплення Belkin

Що стосується стабільності, цей тримач для телефона в машину Belkin серйозно перевершив конкурентів. Присоска для вітрового скла оснащена механізмом блокування, завдяки якому цей тримач для телефону витримав більше зусилля, перш ніж відірватися від вікна, ніж будь-які інші кріплення на присосках, які ми пробували. У штатах, де кріплення телефону на лобовому склі заборонено, цей тримач телефону також постачається з основою для кріплення його безпосередньо на панелі приладів. Хоча нам подобається стабільність основи, її громіздку конструкцію може бути важко розмістити на захаращених або тісних панелях приладів.

Бездротовий автомобільний зарядний пристрій Belkin BoostCharge Pro з MagSafe

Ця модель від Belkin виділяється своєю здатністю заряджати ваш телефон за допомогою технології Apple MagSafe, поки він лежить на тримачі. Головний технолог випробувала цю модель у своїй машині та сказала, що цей тримач із вентиляційним затискачем надійно тримає телефон як в альбомній, так і в книжковій орієнтації. Вона також була вражена його можливостями швидкої зарядки. Нам подобається елегантний мінімалістичний дизайн цього продукту, який практично зникає, коли на нього прикріплено телефон, а також новизна та зручність кріплення телефону до нього за допомогою магнітної сили.

Кріплення для телефону andobil

Ідеальним рішенням може бути тримач для телефону, встановлений на підстаканник. Цей пристрій має гнучку шию, щоб ви могли знайти ідеальний кут огляду. Він також має той самий механізм фіксації в рукоятці телефону, що й інший тримач Andobil у цьому огляді, який нам сподобався.

Хоча ми не тестували цю модель, ми були вражені здатністю дизайну вмістити багато різних підстаканників завдяки розширеній основі. Дехто зауважив, що шия не є найміцнішою та може розхитуватись, але деякі відгуки вказували, що служба підтримки змогла швидко допомогти їм полагодити тримачі/швидко надіслати запасні частини.