Як обирати номери для гри в Лото Трійка

Як обирати номери для гри в Лото Трійка
Як обирати номери для гри в Лото Трійка

Лотерейні білети Лото Трійка помітно відрізняються від ігрових бланків інших аналогів. Хоча б тому, що на ігровому полі тут розташовується всього три ряди чисел: від 0 до 9. Закреслити потрібно три номери: по одному з кожного рядка.

Втім, попри невелику кількість різних варіантів для комбінації, у гравців, особливо у тих, хто лише починає знайомитися з лотереєю, або тих, хто грає великою кількістю білетів, виникають проблеми із заповненням ігрового поля. Ви можете використовувати рандомайзер або ознайомитись зі статистикою попередніх ігор на https://unl.ua/uk/games/loto3, аби виграти Джекпот у Лото Трійка.

Які ще існують способи заповнення лотерейних білетів? Ми підготували найбільш цікаві підходи.

Різні підходи до заповнення лотерейного білета Лото Трійка

Щоб стратегії та комбінації не повторюватись під час заповнення кількох білетів, ідеї можна брати будь-де. Наприклад, під час заповнення лотерейного білета обирайте:

  1. Номер вашого будинку та квартири. Ідеально, якщо у вас квартира має, наприклад тризначний номер. У такому разі всі три числа можна використати у лотерейному білеті.
  2. Дата народження: день і місяць.
  3. Ваш вік. Часто у такому разі першим номером закреслюють 0, а в другому і третьому рядочку – цифри, що складають ваш вік на цей момент
  4. Дата, коли ви придбали лотерейний білет. У такому разі варто бути обережним. Оскільки інші гравці теж можуть використовувати цю стратегію. Часто в лотереях це призводить до того, що головний приз ділиться на кожного.
  5. Важливі дати у вашому житті. Це можуть бути пам'ятні події, що сталися з вами або вашими рідними.
  6. Номер паспорта. Просто оберіть з нього будь-які три цифри: послідовно або через одну.
  7. Статистичні дані. У окремому розділі на сторінці Лото Трійка є статистика з номерами, які випадали найчастіше, і цифрами, які майже не зустрічалися протягом попередніх розіграшів. Цією інформацією також можна скористатись.
  8. Випадкові числа. Наприклад, номер маршрутки, номер будинку, де знаходиться ваша улюблена кав'ярня або ж номерний знак автомобіля, який трапився вам на шляху тощо.
  9. Щасливі числа. В ідеалі, якщо у вас їх три. Однак навіть якщо одне чи два, використайте його на одному з рядків. А на інших закресліть нуль або 7 (вважається числом удачі). 

AD_4nXdidLZyTjMi3wAf51IhXNaFVfn4gsA1bTT5J98Rd9DI2dM6E-KdNRs-orJcwQo2eidIHVBRNl3d7AjzXDf481zT76CdZNfRr2nwd1-voG0LrrLUek-DjPVAycq0Xz_KJ3-q5-UPai9uYzBnMaq7-hNpsLXJ?key=073X_AbMeca8zURaC8QhqQ

Що робити, якщо ви виграли у Лото Трійка

Лото Трійка пропонує невеликі грошові винагороди. Особливо, якщо порівнювати їх з іншими іграми: Суперлото, КЕНО тощо. Максимальний грошовий приз тут складає 1500 гривень. Однак головна перевага гри полягає якраз у тому, що шансів виграти ці гроші у вас в рази більше, ніж зірвати джекпот у найбільших українських національних лотереях. До того ж вартість лотерейного білета мінімальна і становить всього 3 грн за один ігровий бланк.

Отже, що робити, якщо ви стали переможцем і здобули максимальний або трохи менший приз? Вивести виграш ви можете на свою банківську карту. Це максимально простий і швидкий спосіб. Потрібно вказати лише реквізити карти й очікувати на переказ, який відбудеться протягом кількох робочих днів.

Також ви можете отримати виграш готівкою. Для цього потрібно звернутися у стаціонарні точки продажу лотерейних білетів. Якщо ви виграли порівняно невеликі суми, то можете використати їх, наприклад для поповнення мобільного рахунку. Просто вкажіть номер мобільного телефону – та ваша виграна сума зарахується для сплати тарифу.