Як правильно облаштувати спальне місце?

Як правильно облаштувати спальне місце?
Як правильно облаштувати спальне місце?

Комфортне ліжко – це далеко не все, що потрібно для якісного сну, який вкрай важливий для кожної людини. Достатньо один раз грамотно облаштувати своє спальне місце, щоб завжди насолоджуватися безтурботним відпочинком. 

Постільні речі під ваші потреби 

Постільна білизна необхідна не тільки для підтримки гігієнічності ліжка. Також саме від неї залежить, наскільки комфортно буде почувати себе людина під час сну. Тому не полінуйтеся ознайомитися з різновидами пропонованих комплектів та дізнатися про їх особливості. Насамперед характеристики постільної білизни залежать від матеріалу виготовлення. 

hG1yS9iZDzY9FHbo_3SL5RYwehp1sCm4Q1Q2uhG-APZD8W4AN5LLVHRE98Visxwv2lFeq-7KMzRdxqUYhghDWlHquyjO6xcyxvNFIRtnytVZm3tkBsjcE2diDTR1yT1NqfMlnKnryEEeiU_cP-vmd9BV_F3omlH8cdGznKBppWqR7rO8ZUrLLzmC_g

Фото https://podushka.com.ua/. Постільна білизна First choice ранфорс

  • Бавовна. Найбільш розповсюджена натуральна тканина. З неї роблять приємні на дотик вироби, які пропускають повітря та мають гарний рівень гігроскопічності. Вони досить міцні, щоб спокійно витримувати щоденне використання та не втрачати своїх властивостей. Найбільш популярною вважається бязева білизна – недорогий та практичний варіант. Сатинова за рахунок шовковистого блиску має більш презентабельний вигляд. Вона м’яка, міцна, не мнеться та добре зберігає тепло. 
  • Шовк. Благородна тканина з легким мерехтливим блиском, завдяки чому шовкові комплекти здатні просту постіль перетворити у королівське ліжко. Незамінний варіант для жаркого літа та людей, що люблять розкіш. 
  • Бамбук. Сучасний матеріал з унікальними властивостями. Це легка та м’яка тканина з високою стійкістю до забруднень, яка не накопичує пил та запобігає розвитку бактерій. Постільна білизна з бамбукових волокон є кращим варіантом для алергіків. 

Також у продажу є комплекти з інших матеріалів. Яких саме – можна подивитися, наприклад, на сайті podushka.com.ua

Комфортна подушка – запорука здорового та повноцінного сну 

Сучасні подушки – це безліч моделей, які відрізняються наповнювачем, розміром та властивостями. Завдяки цьому у покупців з’являється більше можливостей у виборі, але одночасно з цим виникають і певні труднощі, пов’язані з різноманіттям текстилю. Тому, щоб купити «правильну» подушку, радимо звертати увагу на пару моментів. 

bWC-PfDcQdIPkCpgoscmEK4vc5jOp7NK_jsSrADmrlCdhkmr73wVpqVMeStGFa5T-1PNUI_J7H8DdpveLpQzs6a6RR7pG5xDyw4jXmylhIM1Rq0mg5K1zkLXdwQtLzbol6ZwmSQzA-VnMdrLRHySlfPIlnDlBBoZh-qp2J-dN-AMaGSCK7i0iphDvQ

Фото https://podushka.com.ua/. Подушка вовняна стьобані Lotus (Україна)

  1. Параметри виробу. Треба обирати, враховуючи положення тіла під час сну. Людям, відпочиваючим переважно на боці, підійдуть високі та жорсткі подушки, на спині – моделі середньої висоти та жорсткості, на животі – низькі та м’які. 
  2. Індивідуальні потреби. Якщо у вас немає проблем зі здоров’ям – підійдуть звичайні моделі. А людям з постійним болем у шийному відділі та іншими захворюваннями опорно-рухового апарату знадобиться подушка ортопедична з ефектом пам'яті. До речі, вона виявляється корисною при порушеннях сну, викликаних різними причинами. 

Прийнявши до уваги ці поради, ви зможете легко зробити своє спальне місце зручним, затишним та неймовірно комфортним!