Як сподобатися жінці: вісім дієвих лайфхаків, які мають знати чоловіки

Жіночу увагу не так просто завоювати. Представниці слабкої статі зазвичай впевнені в собі й добре розбираються у чоловіках.

Однак сподобатися жінці реально, якщо дотримуватися головних правил і відчувати настрій своєї обраниці. Варто пам'ятати, що жодна дівчина не подивиться на недоглянутого й невихованого чоловіка. Щоб завоювати серце коханої варто її дивувати вчинками й турбуватися.

Пропонуємо переглянути вісім лайфхаків, які потрібно знати кожному чоловіку.

Наполегливість і впевненість у собі

Жінки люблять впевнених чоловіків, які завжди досягають поставлених цілей. Але тут треба бути дуже уважним і знати міру. Адже часто наполегливість переростає у нахабність, яка відлякує жінок.

Вчинки

Щоб жінка почала розглядати вас як потенційного партнера, потрібно робити романтичні вчинки. Влаштуйте коханій побачення на даху або стрибніть разом з парашутом. Такі емоції запам'ятаються їй на все життя, а ви в цей момент будете поряд.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Щедрість

Жінки не люблять скупих чоловіків. Платіть за неї в закладах, даруйте подарунки, влаштовуйте квітково-цукерковий період.

Доглянутість

Справжній чоловік повинен бути привабливим, сексуальним і доглянутим. Не забувайте чистити взуття, прати й прасувати одяг. І звичайно, приймайте душ, користуйтеся дезодорантом і парфумами.

Увага

Спілкуйтеся із своєю коханою на різні теми, цікавтеся як минув її день. Дивіться закоханими очима, показуйте, що вона для вас важлива.

Дивуйте

Не обов'язково витрачати тисячі, щоб ваша дівчина була приємно здивована. Можна принести їй каву й смачний десерт під час обіду. Або ж запросити її на пікнік.

Освіченість і вміння спілкуватися

Вміння грамотно спілкуватися і писати завжди привертає увагу жінок. Старайтеся не використовувати лайливі слова. Удосконалюйтесь, читаючи книги. Таким чином чи зможете підтримати будь-яку розмову й зробити коханій небанальні компліменти.

Турбота

Жінки завжди розглядають своїх партнерів у ролі батька для своєї дитини. Тож турбота й дбайливість головна риса, на яку звертають увагу представниці слабкої статі.

На початку стосунків майже кожній парі здається, що кохання буде вічне. Однак з часом виникають конфлікти, а побут може вбити романтику. Є декілька секретів, які допоможуть побудувати довготривалі та щасливі стосунки. Важливим є те, що щасливі стосунки повинні бути спільною метою обох партнерів.