Без бусів ТЦК та скандалів: названо область з найкращими показниками з мобілізації

Лучшие показатели мобилизации в области
Лучшие показатели мобилизации в области

Українцям розповіли, в якій області один із найкращих показників з мобілізації.

Як передає "Хвиля", про це повідомив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Так, в Україні продовжується військовий стан та мобілізація. При цьому одні з найкращих показників призову військовозобов'язаних у Житомирській області. До того ж місцева влада стверджує, що в області немає "бусів ТЦК".

"Якщо ця робота збудована правильно - від людини до людини - то вона не має такого примусового характеру, який зображує наш ворог у їхньому ІПСО, що начебто так скрізь. На Житомирщині за два з половиною роки чи не найвищі показники в країні без скандалів, без перекриття трас", - розповів Бунечко.

Мобілізація в Україні

За його словами, відсоток добровольців із Житомирщини був чи не найвищим в Україні. Він також звернув увагу, що область має великі військові традиції.

"Але й щодо мобілізації ми виконуємо показники, які відносяться Збройними силами України та Генеральним штабом перед нашим ТЦК СП, з високим відсотком, одним із найвищих у країні", - сказав Бунечко.

Він також зазначив, що в регіоні був лише один неприємний випадок із працівниками ТЦК. Це було у Звягільському ТЦК СП.

"Його розглядала тимчасова слідча комісія Верховної Ради у червні. Слідча комісія в ньому розібралася, але цей інцидент був єдиний, тому що ми за цим дуже стежимо", - додав голова Житомирської ОВ.

Нагадаємо, у Раді сказали, коли може заробити "економічне бронювання" від мобілізації. 

Читайте также