Доставка з “Мама Манана”: насолоджуйтесь улюбленими грузинськими стравами там, де зручно

Доставка з “Мама Манана”: насолоджуйтесь улюбленими грузинськими стравами там, де зручно

Грузинська кухня впевнено підкорює серця гурманів у всьому світі. Різноманіття смаків та ароматів, цікаві поєднання інгредієнтів, духмяні спеції - це лише декілька характеристик традиційних страв Грузії. Можна подумати, що “Мама Манана” - хачапурна, та насправді все набагато цікавіше. У ресторані готується безліч смачних страв: шашлик, люля-кебаб, салати, оджахурі та інші гарячі страви, холодні закуски і, звичайно ж, хачапурі та хінкалі на різні смаки. Всю їжу в ресторані можна замовити з доставкою додому чи в офіс. Якщо ви хочете максимально зануритися в атмосферу Грузії та приємно провести час з друзями за смачною вечерею, завітайте у ресторан “Мама Манана” у Львові. 

Популярні страви з доставкою до вашого столу

У закладі можна замовити:

  • Хачапурі по-аджарськи, по-мегрельськи, по-імеретинськи, квеліс-сахлі та багато інших видів грузинської випічки з начинкою на ваш смак.
  • Хінкалі з м'ясною начинкою, сиром, морепродуктами. Також у ресторані готуються веганські хінкалі з веган-сулугуні і білими грибами.
  • Шашлик зі свинини, курятини, телятини, різні види люля-кебабів.
  • Запечені овочі.
  • Оджахурі зі свининою, картоплею, цибулею, часником, маринованим огірком.
  • М'ясні та овочеві салати.
  • Холодні закуски.
  • Супи. Це традиційний грузинський харчо, окрошка, домашній суп.

Солодкоїжкам кухарі приготують смачні десерти, серед яких багратіоні, пахлава, горішки з карамеллю і дорблю, чурчхела та інші вишукані ласощі.

Комбо-меню: вигідні пропозиції до сніданку, обіду чи вечері 

Заклад пропонує замовити комплексні меню за вигідною ціною. Меню закладу скомпоновані таким чином, щоб кожен міг обрати їжу на свій смак.

Подобаються хінкалі? Є комбо з м'ясом і сиром. Любителі хачапурі теж можуть замовити різні сети, наприклад, “Бінго”. В нього входить традиційний хачапурі по-аджарськи та кубдарі з яловичиною і свининою. Для любителів страв на мангалі є комбо з шашликом. 

Комбо-меню - це вигідно і смачно. Замовлення страв у складі комбо дозволяє суттєво зекономити, оскільки ресторан пропонує знижки до 20%. 

Якість і безпека

У ресторані дбають про гостей та клієнтів. Всі страви готуються з ретельно відібраних інгредієнтів, які замовляються у перевірених постачальників. Використовуються старовинні грузинські та нові авторські рецепти. Страви готуються вже після підтвердження замовлення, тому вони завжди свіжі та безпечні. Надійна упаковка гарантує, що під час доставки вони не втратять ні смаку, ні аромату, та будуть такими ж апетитними, як в ресторані.