Jacob Cohen: бренд з особливою історією

Jacob Cohen: бренд з особливою історією
Jacob Cohen: бренд з особливою історією

Історія бренду Jacob Cohen

Італійський бренд зарекомендував себе як виробник преміального джинсового одягу. Якість та увага до деталей – візитна картка компанії. На сьогодні бренд є одним із найвідоміших виробників джинсів у світі. Придбати оригінальні товари бренду Jacob Cohen ви зможете в інтернет-магазині DOMINO в Україні.

Jacob Cohen був заснований у 1985 році в Італії. Засновником компанії є італієць Тато Барделле. Торгова марка досить швидко стала улюбленою для багатьох італійців. Вона асоціювалася з розкішшю завдяки дорогому деніму, адже засновник компанії відмовився від створення стандартних джинсів.

Тато Барделле в якості матеріалу для своїх виробів використав японський денім Kurabo. Процес виробництва преміального джинсового одягу займав велику кількість часу. Загалом до готової продукції джинсам потрібно було пройти сорок п'ять етапів. Тобто з самого початку бренд себе позиціонував не як масовий виробник джинсів.

Зліт бренду Jacob Cohen

На початку 2000-х років відбулася творча криза в компанії. Проте ситуація різко змінилася в позитивний бік, коли син засновника Нікола став головою підприємства. Молодий та амбіційний чоловік почав утілювати в реальність особливу концепцію розкішного джинсового одягу. Так почали з’являтися моделі штанів преміального класу, а потім і інші види одягу: від спідниць до піджаків.

Головна ціль досвідченого бізнесмена – перетворити свій бренд на реальний ексклюзив. Завдяки підприємницьким здібностям він це зробив за декілька років. Як наслідок, про Jacob Cohen дізналися у всьому світі. Він став еталоном преміального одягу. Сьогодні Бардельє молодший не збавляє ентузіазму, вдало експериментуючи з дизайном і створюючи унікальні колекції джинсового одягу.

Сірі джинси для жінок

Jacob Cohen сьогодні

Сьогодні Jacob Cohen створює одяг не тільки в рамках традиційних штанів. Також є інші формати з джинсовим матеріалом:

  • Жіночі спідниці та сукні.
  • Пальта.
  • Жакети та жилети.
  • Куртки.
  • Блейзери.
  • Сорочки.

На сучасному етапі компанія володіє приблизно 1 500 бутиками у всьому світі. Асортимент дуже швидко оновлюється, адже модельєри компанії постійно експериментують і вдосконалюють дизайн. Джинси шиються вручну, тому, крім унікальності й ексклюзивності, покупець отримує найвищій рівень якості. З одягом від Jacob Cohen кожен може бути стильним і впевненим у собі. Завдяки практичності та високій якості вироби бренду стають вибором мільйонів людей.