Кредит готівкою: фінансовий гід за умовами

Кредит готівкою: фінансовий гід за умовами
Кредит готівкою: фінансовий гід за умовами

Головна перевага готівкових кредитів — отримання грошей прямо тут і зараз. Не потрібно чекати спеціальних розпоряджень, погоджуватися із додатковими умовами для витрачання коштів. Хоча деякі цільові кредити (на вживане авто, наприклад) обмежують людину у товарі, але залишають вибір місця для купівлі, марки тощо на розгляд покупця. Отримати гроші в кредит можна в IdeaBank на вигідних умовах повернення та річної ставки тощо.

 

4 тарифи на різних умовах

У першу чергу у пошуках тарифів для кредитування звертайте увагу на умови, які пропонує банк. Серед пропозицій IdeaBank є чотири варіанти грошових кредитів:

  • «Мобільний» — можна отримати до 115 тисяч гривень на строк від 6 до 36 місяців;
  • «Вигідний» — гроші на реалізацію будь-якої мрії від 1 000 грн до 115 500 грн строком на 1-3 роки;
  • «Стабільний» — позика на 115 000 грн з обов’язковим страхуванням життя з 15% від суми;
  • кредит на вживане авто — до 100 000 грн від 2 до 5 років з можливістю вдвічі знизити відсоткову ставку завдяки своєчасним виплатам за кредитом протягом першого року.

Готівкові кредити доступні всім клієнтам від 21 року. За ці кошти Ви можете здійснити будь-яке бажання — від ремонту квартири до мандрівок.

 

4 переваги кредиту готівкою

Першу відповідь за кредитом можна отримати вже через одну хвилину. Заявку на кредит ви подаєте онлайн — введіть загальні дані про себе та зачекайте зв’язку з оператором. Перевагами кредиту готівкою стають:

  • відсутність потреби у підтвердженні транзакцій, місць для проведення цих транзакцій;
  • відсутність застав під інше майно;
  • можливість обирати різні тарифи з однаковою сумою та різними строками (обов'язковими умовами страхування життя тощо).

Пропозиції ІдеяБанк вигідні для здійснення вашої мрії та досягнення будь-якої мети. Щоб отримати кредит, треба надати банку власні документи — паспорт та ідентифікаційний код. Додатково може знадобитися довідка про доходи, що підтвердить вашу платоспроможність.

 

Коли кредит буде вигідним

Основи фінансової грамотності допоможуть вам обрати найбільш вигідні умови та принципи отримання позики. Обрати кредит як одне з головних джерел фінансування для конкретної мети можна, якщо:

  • є стабільний дохід та впевненість у ньому на найближчий рік;
  • щомісячний прибуток дозволяє витрачати без проблем конкретну встановлену суму для погашення кредиту;
  • ви зрозуміли всі пункти договору та не залишилось сумнівних моментів.

Якщо вас влаштовує запропонована річна ставка, строки повернення кредиту та інші умови, то кредит стає для вас зручним й корисним рішенням.