"Легше вже не буде": боєць ГУР назвав найгірший сценарій для України у 2024 році

Боец ГУР представил худший сценарий для Украины
Боец ГУР представил худший сценарий для Украины

Штурмовик спецпідрозділу Головного управління розвідки України із позивним "Кавалер" оцінив найгірший сценарій для України у 2024 році.

Як передає "Хвиля", про це він розповів в інтерв'ю TSN.UA.

Так, за словами бійця ГУР, війна в Україні вже не буде легшою. При цьому 2024 рік для Сил оборони України буде досить тяжким і не принесе вагомих здобутків.

"Кавалер" також заявив, що в 2024 році українське суспільство має зробити важливий для себе вибір.

"Або ми звільняємо свої території, відстоюємо право на життя, існування нашого народу, право на ідентичність, або ми просто зникаємо і все", - сказав він.

Крім того, боєць розвідки зазначив, що це важливо розуміти для суспільства: яку саме війну ми ведемо зараз та з ким ми воюємо. Якщо ми розглянемо найгірший сценарій, тобто нашу поразку, то в Україні відбудуться серйозні зміни. Наприклад, гривня може бути замінена рублем, а умови життя населення країни різко зміняться.

"Буде дуже багато змін, які стосуватимуться кожного. І як показує історія, росіяни не зупиняються на якихось етапах, що ось змінили владу і поставили більш лояльну до себе і все. Росіяни всю свою історію знищують народ на захоплених ними територіях. Вони розселяють цей народ, тому що їм не вигідно, щоб на цій землі жили люди, об'єднані однією ідеєю, тому я думаю, що за такого поганого розкладу розпочнуться масові репресії, розселення нашого народу та заселення сюди інших якихось народів, яких у Російській Федерації вистачає", - пояснив штурмовик.

Нагадаємо, британська розвідка підрахувала середньодобові втрати Росії.

Дивіться також:

 

Читайте также