Наймасштабніша атака на Севастополь. Окупаційна влада повідомила про наслідки

Массированная атака на Севастополь
Массированная атака на Севастополь

Атака на Севастополь у вечір 23 березня "була наймасштабнішою за останній час". Про це заявив так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв.

"Наші військові відбили атаку на Севастополь. Вона була наймасштабнішою за останній час", - зазначив губернатор, який раніше повідомляв, що над Кримом було, як він стверджував, збито понад 10 ракет.

За словами Развожаєва, через потрапляння уламка ракети в торець будинку загинув 65-річний севастополець, а загалом від уламків постраждали чотири людини.

Крім того, як стверджує "губернатор", у центрі Севастополя в будинках ударною хвилею вибито вікна. До того ж, у районі Сімферопольського шосе ракета влучила в будинок і не розірвалася.

Нагадаємо, на тлі повідомлень про ракетну атаку на Севастополь командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук подякував українським військовим за бойову роботу.

Водночас експерти OSINTtechnical заявили про прильот крилатих ракет до головного центру зв'язку Чорноморського флоту Росії в окупованому Севастополі.

Як повідомлялося, у вечір 23 березня в тимчасово окупованому Криму було оголошено повітряну тривогу, лунали вибухи. Зокрема, повідомлялося, що у Севастополі пролунало близько десяти вибухів, а потім пролунало ще чотири.

Так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв заявив про роботу ППО в місті. Пізніше він додав, що над Кримом, як він стверджує, було збито понад 10 ракет.

Читайте также