Нічна атака дронами та ракетами: Повітряні сили назвали кількість збитих цілей

Уночі проти 28 січня російські окупанти атакували Україну дронами та ракетами. Чотири БпЛА було збито. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Ворог атакував вісьма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ).

Також окупанти вдарили двома ракетами «Іскандер-М» по Полтавщині з району Воронезької області та трьома ЗКР С-300 по Донеччині з тимчасово окупованої території області.

Атаковано цивільні об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури в Полтавській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

«Мобільними вогневими групами Повітряних Сил знищено чотири із восьми ворожих БпЛА, якими противник атакував прифронтову зону», – повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Нагадаємо, у Києві та низці областей на Півдні у суботу, 27 січня, було оголошено повітряну тривогу. У Харкові та Полтаві було чутно звуки вибухів. 

Як повідомлялося, ворог атакував Полтавщину ракетами, в області працювала ППО. Російські війська обстріляли підприємство у Кременчуцькому районі. На місці влучання виникла сильна пожежа.

Також росіяни атакували Запоріжжя безпілотниками. Попередньо, внаслідок атаки є збиті ворожі БПЛА. Повідомлялося, що уражень зазнав один із об'єктів інфраструктури.