Нічна атака дронами та ракетами: Повітряні сили назвали кількість збитих цілей

У ніч проти 28 січня російські окупанти напали на Україну за допомогою дронів та ракет. Чотири безпілотники було знищено. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Ворог атакував за допомогою дуже сильних безпілотників типу "Shahed-136/131" з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ).

Також окупанти завдали двома ракетами "Іскандер-М" удару по Полтавщині з району Воронезької області та трьома ЗКР С-300 по Донеччині з тимчасово окупованої території області.

Атаковано цивільні об'єкти та об'єкти критичної інфраструктури в Полтавській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Мобільними вогневими групами Повітряних Сил знищено чотири із восьми ворожих безпілотників, якими противник атакував прифронтову зону

Нагадаємо, у Києві та декількох областях на півдні в суботу, 27 січня, було оголошено повітряну тривогу. У Харкові та Полтаві було чутно звуки вибухів.

Як повідомлялося, ворог атакував Полтавщину ракетами, в області працювала ППО. Російські війська обстріляли підприємство у Кременчуцькому районі. На місці влучання виникла сильна пожежа.

Також росіяни напали на Запоріжжя безпілотниками. Попередньо, внаслідок атаки є зібгті ворожі безпілотники. Повідомлялося, що пошкоджений один з об'єктів інфраструктури.