Окупанти вдарили по Вовчанську на Харківщині: під завалами опинилася вся родина, є загиблі

Окупанти вдарили по Вовчанську на Харківщині: під завалами опинилася вся родина, є загиблі

У неділю вранці 12 травня російські окупанти вдарили по місту Вовчанськ у Харківській області – під завалами одного з будинків опинилась родина.

Як передає "Хвиля", про це повідомила прес-служба МВС України.

Так, внаслідок ворожої атаки на руйнування зазнали десятки приватних і багатоповерхових житлових будівель.

При цьому під завалами одного з будинків була сім'я з чотирьох осіб.

Удар окупантів по Харківщині / Фото: Телеграм МВС

За даними МВС, господар будинку зміг самостійно вибратися з-під завалів ще до того, як прибули рятувальники. Ще двох чоловіків дістали рятувальники. 73-річна жінка загинула.

"До місця події негайно прибули рятувальники, правоохоронці та медичний розрахунок Національного університету цивільного захисту України... Надзвичайники з-під уламків зруйнованих конструкцій врятували двох чоловіків. Жінка 1950 року народження загинула. Рятувальники надали постраждалим домомедичну допомогу, евакуювали до безпечнішого населеного пункту та передали бригаді екстреної медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Тим часом, голова Харківської ОДА Олег Синегубов повідомив, що внаслідок ударів російських окупантів по Харківщині 11 травня та вранці 12 травня загинуло троє людей. Загарбники завдавали артилерійських та мінометних ударів по 27 населених пунктах Харківщини.

За його словами, у місті Вовчанськ внаслідок ворожого обстрілу вранці 12 травня загинула 73-річна жінка. У ніч на неділю у селі Глибоке Харківського району внаслідок артобстрілу загинув чоловік 63 років. Також вдень 11 травня у Вовчанську через обстріл загинув 51-річний чоловік.

Нагадаємо, Синегубов розповів про бої в області та посилення обстрілів Вовчанська.

Читайте также: