Переходимо на вейп разом с Vandal Vape

Переходимо на вейп разом с Vandal Vape
Переходимо на вейп разом с Vandal Vape

Про шкоду куріння вже написано достатньо, нам залишається повторити лише найвідоміші факти. Вейпінг виявився гарною альтернативою палінню. Нікотинові пластирі, жуйки, різні таблетки задовольняють потребу організму в нікотині, але цього недостатньо. У курця зі стажем розвивається сильна психологічна залежність. Для нього важливий сам процес куріння, щоденний ритуал. При спробі відмовитися від нього втрачається концентрація, знижується працездатність, людина починає відчувати стрес.

Під час паріння зберігаються звичні складові: людина тримає в руках електронну сигарету, отримує схожі відчуття в результаті затягування та видиху пари. Але шкода організму знижується до мінімуму.

Наскільки це шкідливо?

Електронні сигарети, які продаються на сайті, заправляються спеціальною рідиною. Ця рідина складається з таких компонентів:

  • гліцерин;

  • пропіленгліколь;

  • ароматизатори;

  • рідкий сольовий нікотин високого ступеня очищення.

Загалом перехід із сигарет на паріння доброчинно позначається на здоров'ї. Стає легше дихати, поліпшується нюх, повертається здоровий колір обличчя, зникає неприємний запах з рота, загальне самопочуття стає помітно кращим. І це не просто слова, а досвід багатьох людей, які відмовилися від паління та перейшли на вейп.

І безсумнівний плюс вейпінгу — відсутність ефекту пасивного куріння для оточуючих. У повітря виділяється нешкідлива ароматна пара, яка навіть у великих кількостях не спричиняє жодних негативних ефектів. Утім, якою б приємною вона не була, не забувайте провітрювати приміщення.

Чи дорого це коштує?

Порівняно з курінням звичайних цигарок — ні. З кожним роком акцизні збори зростають, сигарети дорожчають, при цьому їхня якість безперервно падає. Витрати на купівлю першої електронної сигарети складуть всього пару сотень гривень. Поступово ви навчитеся більш тонко розрізняти аромати, цінувати непомітні дрібниці і загалом трохи яскравіше сприймати навколишній світ у всьому його різноманітті. І в цьому допоможе інтернет-магазин Vandal Vape.