Петельки на кросівках: назвали чотири корисних функції

Петельки на взутті це не просто прикраса.

У них є відповідне застосування. Вони допомагають зручно взуватись. А значить, взуття прослужить довго і матиме гарний вигляд, пише nv.

Просто схопіть петельку і звільніть ногу без зусиль. Так само, щоб легко взути кросівки, потягніть петлю вгору.

Для чого потрібна петелька на взутті

Головна перевага петельок - під час дощової погоди, коли вам доведеться винести взуття на вулицю. Берете за петельки і не забруднюєте руки.

Інша цікава функція петельок полягає в тому, що вони допомагають під час прання взуття в машинці. Цей спосіб очищення особливо ефективний для якісного взуття. Петельки дозволяють пропустити через них шнурки і зв'язати пару разом, уникнувши забруднення взуття під час прання.

Крім того, петельки допомагають правильно просушити взуття після дощу або прання. Закріпіть шнурок, який проходить через петельки, на мотузці для білизни або спеціальній сушарці для взуття, щоб зберегти форму та якість взуття.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Ще одна корисна функція петельок захист штанів від вологи і бруду під час походів по болотистих місцях або мокрій траві. Просто заправте штани в петельки на заднику взуття, і вони залишаться сухими й чистими навіть у погану погоду.

Влітку часто пітніють ноги. Через це взуття починає натирати і утворюються мозолі. Цієї неприємності можна уникнути, якщо дослухатись до кількох порад, які зібрала Gazeta.ua.

Коли шкіряне взуття нове і натирає, обробіть жорсткі місця всередині гліцерином або вазеліном. За 15 хв. надіньте шкарпетки і взуйтесь. Походіть у них 15-20 хв.