Що можна їсти перед сном: назвали п'ять продуктів, які не зашкодять фігурі

Перелік продуктів, які можна їсти перед сном, може бути довгим. Але в тому випадку, якщо не зациклюватися, що вони несуть організму - користь чи шкоду.

Дієтологи кажуть, що їсти після 18:00 можна і навіть потрібно. Головне правильно підібрати продукти, пише Elle.

Сирі горіхи мигдалю багаті на магній а це один із ключових компонентів для жіночого здоров`я. Він сприяє глибокому релаксу, розслабленню м`язів, що особливо добре після активних тренувань. Жменя мигдальних горішків перед сном допомагає швидко вирішити проблему безсоння.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Якісний білок без вмісту або з мінімальним вмістом жиру забезпечить ситість надовго та допоможе уникнути нічного переїдання головного ворога витонченої фігури. Робіть ставку на тофу, хумус, бобові, індичку, яйця пашот та молоді сири.

Є два сорти риби, яка багата на вітамін В6 саме він бере активну участь у виробленні мелатоніну та серотоніну. Ось чому приготовлена ​​на пару або на грилі риба з невеликою порцією овочів та сама ідеальна вечеря, про яку всі говорять.

Ромашковий чай ідеальний продукт, яким варто завершувати свій день. Одна чашка цього чаю стимулює синтез гліцину найважливішої речовини, яка нормалізує та активує процеси захисного гальмування в центральній нервовій системі, зменшує психоемоційну напругу, підвищує розумову працездатність.

Народна артистка України 55-річна Ольга Сумська розкрила, як харчується та доглядає за собою. Зірка зазначила, що має декілька методів, завдяки яким тримає себе у формі. "Я слідкую за своїм харчуванням, бігаю на тренажері чи в парку, приймаю контрастний душ і влаштовую собі розвантажувальні дні"