ТОП 5 переваг оренди авто

ТОП 5 переваг оренди авто
ТОП 5 переваг оренди авто

Послуга оренди авто для України не нова – з початку 2000-х років у великих містах почали з’являтися компанії автопрокату, які пропонували автомобілі різних класів та брендів.

Проте справжньої популярності прокат авто в Україні набув з 2012 року у зв’язку з напливом туристів через проведення чемпіонату Європи по футболу.

Тоді сервіс українських компаній автопрокату був виведений на новий рівень, щоб відповідати вимогам та запитам іноземних клієнтів.

Саме розвиток туризму став рушійною силою в популяризації послуг автопрокату та створенні конкурентного середовища на ринку.

Сервіс автопрокату сьогодні

В останні роки в силу зовнішніх обставин і українці все частіше замовляють прокат авто через необхідність шукати альтернативу громадському транспорту.

Адже спочатку епідемія коронавірусу з накладеними владою обмеженнями на умови пересування в міському транспорті призвела до того, що люди вирішили максимально обмежувати контакт з оточуючими задля збереження здоров’я та особистого комфорту.

Потім війна призвела до регулярних затримок в графіку руху транспорту в місті та справжніх проблем у міжміському сполученні. Це, в свою чергу, теж стало причиною того, що все більше українців шукали вихід із ситуації і почали орендувати автомобілі.

Але, незважаючи на обставини, одне залишається незмінним: оренда автомобілю – це прекрасна можливість пересуватися з комфортом та зручністю, коли відсутнє власне авто або немає можливості ним скористатися.

ТОП 5 переваг оренди авто, які найчастіше озвучують клієнти компанії автопрокату в Києві Car Rent UA, далі в статті.

ТОП 5 переваг оренди авто в Україні

С кожним роком все більше українців користуються послугами автопрокату. Орендують автомобілі й іноземці, які приїжджають в нашу країну у справах чи з туристичними візитами.

Оренда авто в Києві та інших містах України є затребуваною послугою з ряду причин.

  1. Доступність

pastedGraphic_1.png

В більшості міст є компанії автопрокату, які надають якісні та доступні населенню послуги оренди машин.

Зазвичай, для того, щоб замовити авто, водію варто лише витрати кілька хвилин на пошук найближчого автопарку, зайти на сайт компанії, умови прокату якої є найбільш відповідними вимогам клієнта, та забронювати потрібну модель. Процес підписання договору оренди займає, здебільшого, від 30 хвилин до 2 годин.

  1. Економність

pastedGraphic_2.png

Саме так! Раніше й справді цією послугою користувалися лише забезпечені люди, адже вона була далеко не всім по кишені. Проте ті часи залишилися в далекому минулому.

Зараз же на ринку автопрокату присутня досить велика конкуренція, тому компанії намагаються зацікавити клієнтів акційними пропозиціями, спеціальними умовами прокату авто, бонусними днями прокату та іншими маркетинговими хитрощами.

Та і орендувати автомобіль економ-класу для постійного користування – це дешевше, ніж кілька разів на день викликати таксі.

https://youtu.be/-yIICoX1QVM

  1. Комфорт

pastedGraphic_3.png

Їздити містом по робочих питання, вирішувати сімейні справи, подорожувати Україною чи відправлятися у відрядження – можна обійтися і громадським транспортом, але, безсумнівно, набагато зручніше буде у комфортабельному та просторому авто з кондиціонером влітку та з підігрівом взимку.

  1. Маневреність

pastedGraphic_4.png

ТОП 5 переваг оренди автоТільки маючи у власному розпорядженні автомобіль, можна відчути справжню свободу. Вона пронизує абсолютно всі аспекти життя – відсутність прив’язки до розкладу руху громадського транспорту, можливість самостійно обирати маршрут пересування, свобода у плануванні часу.

Врешті решт, тільки при поїздці в автомобілі можна зупинитися, щоб насолодитися пейзажем чи прогулятися в новому місці.

  1. Зручність

pastedGraphic_5.png

Орендувати авто зручно. Це зумовлено тим, що компанії автопрокату беруть на себе обслуговування автомобілів, організацію здійснення регулярного техогляду, страхування та сприяють при необхідності в ремонті.

В той час як утримання власного авто потребує багато затрат, до того ж, власну машину немає можливості змінювати раз на місяць на нову.

А от орендовані авто можна замінювати, залежно від настрою та потреб водія.

Наприклад, для подорожі у відпустку можна орендувати просторий та потужний позашляховик, для зустрічі з бізнес-партнерами – авто преміум-класу, на урочисту подію – лімузин, а щоб просто їздити по сімейних справах по місту - підійде і недорогий та компактний седан.

Підводячи підсумки, хочемо зазначити, що якщо ви вирішили орендувати авто в Києві чи інших містах України, то зверніть увагу на компанію Car Rent UA https://car-rent.ua/uk/shop-2/?utm_source=inkorr , яка саме зараз має багато цікавих пропозицій для своїх клієнтів!