Три правила прання джинсів, щоб не були на вигляд зношеними

Важко уявити сучасну людину, в якої в гардеробі не знайдуться джинсові речі. Адже ці речі мають привабливий зовнішній вигляд і практичність.

Однак для того, щоб джинси прослужили вам довго і виглядали привабливо, потрібно знати про деякі тонкощі прання, пише prostoway.

У чому вони полягають?

Правильна сторона

Джинсовий одяг не можна відправляти в пральну машинку в їх звичному вигляді. Це збільшує ризик появи потертостей, які справляють враження зношеної речі.

Тому намагайтеся вивернути одяг перед тим, як почати прати.

Температурний режим

Бажано вивчати інформацію про кожен виріб, що вказується на етикетці. Однак оптимальним рішенням стане вибір температури, що не перевищує показник 30 градусів.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Також варто враховувати, що в деяких сучасних пральних машинках заздалегідь передбачено режим прання виробів з джинсової тканини.

Обороти

Не всі господині знають про те, що цей момент відіграє важливу роль у питаннях догляду за джинсами. Вважається, що показник не повинен перевищувати 800.

В іншому випадку виріб швидко набуде зношеного вигляду.

Білий одяг вимагає особливо ретельного догляду, оскільки поставити пляму на білій тканині простіше простого, а вивести забруднення ціла наука.

Якщо ви зневірилися у своєму порошку, спробуйте замінити його на таблетки для очищення зубних протезів. Такі препарати знайомі людям, які змушені носити протези, знімні системи для корекції положення зубів.