У голові – бурі, а на голові – спокій. Фаріон продемонструвала фотодоказ

Мовознавиця та екснардепка Ірина Фаріон показала свою нову зачіску. Світлину мовознавиця опублікувала в Facebook.

У підписі до свого фото Фаріон подякувала перукарці «за спокій на голові».

«Готуємо Гени...Сила українців у них самих. Покажімо це. Дякую всім за підтримку «Гену українців». Нині, як все пишемо три. Один історично-трагічний. Але перемогти мусимо. Дякую, Світлано, за спокій на голові...бо в голові бурі...», – написала Фаріон.

Нагадаємо, ексдепутатка, мовознавиця Ірина Фаріон вважає, що розмовляти українською мовою у війську мають усі, адже це питання дисципліни. «Нарід. Бидломаса має припадок від моєї правди про ухилянтів та москворотих биків, що ганьблять ЗСУ. Гражданє досі не вивчили, що мова ЗСУ – українська, ст. 29. Дякую всім ненависникам. Ви сміття, яке вигребемо з країни неминуче. Інакше війна буде вічно. С*ки і далі служать Путіну. Він вам, бидло, аплодує. А нам своє робити», – написала мовознавиця.

15 листопада мовознавицю звільнили з Національного університету «Львівська політехніка». Університет розірвав із нею трудову угоду.

Керівниця Центру комунікацій «Львівської політехніки» Наталія Павлишин, у телефонній розмові сказала, що ситуацію коментувати не будуть.

До слова, Фаріон розкритикувала Львівський національний університет імені Івана Франка після того, як пресслужба освітнього закладу не згадала про мовознавицю у своєму дописі.

Читайте також:

  • «Російськомовні громадяни» – хто це і як їх розпізнати? Що кажуть юристи і мовознавці
  • Нові штрихи до теми про Ірину Фаріон
  • Справа Фаріон. Нові політичні реалії