У Кремлі знову зробили заяву про переговори з Україною

У Кремлі знову заговорили про "мирні" переговори з Україною.

Зокрема, чергову заяву про "мир" зробив прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Його цитують пропагандистські ЗМІ країни-агресорки.

За словами Пєскова, "обговорення миру в Україні без РФ не має сенсу".

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Так він прокоментував обговорення української формули миру. Зустріч світових лідерів щодо цього питання він назвав "розмовою заради розмови, оскільки РФ там не бере участі".

"Київ сам формалізував для себе заборону на будь-які переговори з Москвою, це абсурдна ситуація. Москва за вирішення українського питання мирним шляхом, але в умовах небажання країн Заходу та України РФ виконує свої цілі через "СВО", - сказав Пєсков.

14 січня у швейцарському місті Давос відбулася четверта зустріч радників із питань національної безпеки та політичних радників. Обговорювали українську формулу миру. В обговоренні формули миру України взяли участь приблизно 83 делегації. Зокрема, 18 партнерів з Азії та 12 з Африки.

Західні партнери висловили однозначну підтримку України та її мирних планів із закликом до Глобального Півдня чітко пояснити Росії важливість дотримання статуту ООН та його основних принципів в інтересах глобальної безпеки.