Удар по Запоріжжю: чи вистояла Дніпровська ГЕС

Внаслідок російського удару по греблі Дніпровської ГЕС ракета влучила в тролейбус, що рухався через дамбу. В тролейбусі були люди, повідомляє радник мер Маріуполя Петро Андрющенко.

«Коли зараз русня пишається собою та намагається протиставити свій тероризм ударам по Белгороду - ось він справжній тероризм», - пише Андрющенко.

Наразі рух здійснюється через Арковий міст о. Хортиця (вул. Сергія Тюленина — вул. Січі — вул. Таганська). А також, через Нові мости та Хортицький район, повідомили у Нацполіції. 

Запорізька АЕС наразі на межі блекауту. За попередніми даними у Запоріжжі зруйновано два  будинки приватного сектору. Ще 7 будинків пошкоджено. На жаль, є постраждалі. Інформація щодо стану тяжкості людей уточнюється.

Блок галереї

Як повідомлялося раніше, 22 березня внаслідок ворожого обстрілу з численних видів зброї у низці українських міст пролунали вибухи, зокрема, у Дніпрі, Запоріжжі, Харкові, Хмельницькому. Також через знеструмлення помпових підстанцій у Харкові вже спостерігаються проблеми з водопостачанням. Також вранці на маршрути не вийде електротранспорт – перевезення здійснюватимуть автобуси за схемою блекауту.

Звернімо увагу, що цієї ж ночі відбувалася масштабна атака на Україну зі застосуванням ворожих безпілотників. Про особливу небезпеку повідомляли в Одесі та області, а також на Львівщині та інших західних областях.