Українські воїни дають гідну відповідь окупанту на Харківщині, - Зеленський

Українські воїни дають гідну відповідь окупанту на Харківщині, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські війська сьогодні спробували розширити операції проти України, особливо на Харківщині.

"Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум", - сказав він.

Зеленський підкреслив, що українські воїни, артилерія та дрони дають відповідь окупанту. "Я вдячний кожному нашому солдату, кожному сержанту, кожному офіцеру, які саме так захищають наші позиції, як потрібно", - додав президент.

Він також зазначив, що Україна додає сил на Харківські напрямки та буде незмінно знищувати окупанта по всій лінії фронту, щоб зірвати будь-які російські наступальні наміри.

Президент повідомив, що постійно на зв'язку з Головнокомандувачем ЗСУ та міністром оборони, забезпечуючи все необхідне для захисту українських позицій. "Все залежить від стійкості наших воїнів, і кожен, хто тримає позиції зараз, зберігає позиції всієї України", - наголосив Зеленський.

Він також закликав партнерів підтримувати українських воїнів та стійкість України вчасним постачанням зброї.

"Пакет, який дійсно допомагає, - це привезена в Україну зброя, а не лише оголошення пакету. Я дякую кожному лідеру, який сприймає ситуацію саме так", - підсумував президент.

Читайте также: