Уночі дрони долетіли до дев'яти областей: як відпрацювала ППО

Дроны достигли 9 областей ночью
Дроны достигли 9 областей ночью

У ніч на 11 лютого російські окупанти спрямували на Україну 45 ударних БпЛА типу Shahed-136/131. У результаті бойової роботи знищено 40 із них. Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

За даними військових, дрони випущені з районів Балаклава та мис Чауда – Крим.

До відбиття повітряного нападу були залучені підрозділи зенітних ракетних військ, мобільних вогневих груп Повітряних сил та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби.

«У результаті бойової роботи знищено 40 «Шахедів» противника у межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей», – зазначили повітряники.

Нагадаємо, що в ніч на 11 лютого окупанти атакували Україну безпілотниками. На Київщині та на підступах до столиці працювали сили протиповітряної оборони.

Крім того, ввечері 10 лютого російські окупанти теж запустили «Шахеди». У передмісті Дніпра близько 23:00 лунали вибухи. Через 15 хвилин вибухи пролунали повторно. Також звуки вибухів було чутно в Миколаєві. Мер Миколаєва Сєнкевич повідомив, що в місті під час повітряної тривоги сталася пожежа на одному з обʼєктів. Згодом він додав, що пожежа спалахнула на відкритій території. Минулося без постраждалих.

Читайте также