Відключення світла 12 липня: графіки від «Укренерго»

Графики отключения света 12 июля
Графики отключения света 12 июля

Завтра, 12 липня, заходи обмеження споживання електроенергії діятимуть протягом всієї доби. Про це повідомляє «Укренерго».

Як зазначає пресслужба, з 16:00 до 23:00 обленерго застосовуватимуть чотири черги відключень одночасно. Натомість у решту годин буде задіяно три черги.

Нагадаємо, у четвер, 11 липня, обленерго застосовують обмеження споживання світла протягом всієї доби. З 16:00 до 23:00 – для компенсації дефіциту енергії в системі будуть задіяні чотири черги відключень, в інші години – три черги.

Також стало відомо, що ситуація в українській енергосистемі поступово почне покращуватись наприкінці липня. 

Раніше очільник «Укренерго» спростував інформацію про експорт електроенергії з України. Наша країна не продає електроенергію за кордон, а лише допомагає сусіднім державам транспортувати їх електрику.

Як повідомлялося, можливості сусідніх європейських держав щодо імпорту електроенергії в Україну зараз обмежені. Це сталося через зростання внутрішнього споживання у спеку. 

До слова, Державна інспекція енергетичного нагляду поглиблено перевірить застосування операторами системи розподілу графіків погодинних відключень та справедливого розподілу електроенергії в областях.

``` ```html Отключение света 12 июля: графики от «Укренерго»

Читайте также