Відключення світла 13 липня: графіки від «Укренерго»

График отключения электроэнергии на 13 июля
График отключения электроэнергии на 13 июля

Завтра, 13 липня, заходи обмеження споживання електроенергії діятимуть протягом всієї доби. Про це повідомляє пресслужба «Укренерго».

Як зазначає пресслужба компанії, з 6:00 до 19:00 обленерго застосовуватимуть дві черги відключень одночасно. У решту годин буде задіяно три черги.

«Коли світло з’являється за графіком, споживайте ощадливо», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що 12 липня обмеження споживання електроенергії діятимуть протягом усієї доби. З 14:00 і до кінця доби обленерго будуть застосовувати чотири черги відключень.

Нагадаємо, що ситуація в українській енергосистемі поступово почне покращуватись наприкінці липня. 

Раніше очільник «Укренерго» спростував інформацію про експорт електроенергії з України. Наша країна не продає електроенергію за кордон, а лише допомагає сусіднім державам транспортувати їх електрику.

Як повідомлялося, можливості сусідніх європейських держав щодо імпорту електроенергії в Україну зараз обмежені. Це сталося через зростання внутрішнього споживання у спеку. 

До слова, Державна інспекція енергетичного нагляду поглиблено перевірить застосування операторами системи розподілу графіків погодинних відключень та справедливого розподілу електроенергії в областях.

Читайте также