Зникло світло і газ: у Чернігові після удару РФ частково відключено комунікації

Після ракетної атаки РФ в Чернігові частково відключено комунікації, зокрема світло та газ. Про це повідомив виконувач обов'язків міського голови Чернігова Олександр Ломако в ефірі телемарафону.

"О 9 годині... три вибухи пролунали в місті... Пряме поразка в будівлю соціальної інфраструктури... Пошкоджені будівлі, що знаходяться поряд, пошкоджено багато автомобілів у цьому районі, інфраструктура... Це густонаселений район", - повідомив Ломако.

Він додав, що місцева влада відключила всі комунікації, світло, газ в районі прильоту російських ракет, щоб уникнути ще більших руйнувань.

"У цьому районі будуть проблеми протягом певного часу, але ми робимо все, щоб це якомога швидше усунути. Зараз головна задача - це пошукова операція, врятовання жертв, надання максимально швидко допомоги людям", - підкреслив він.

Сьогодні, 17 квітня, в Чернігові під час тривоги пролунали вибухи. Пізніше стало відомо, що російська сторона завдала ракетних ударів по Чернігову - є загиблі і поранені. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус. В місті був створений оперативний штаб, надається вся потрібна допомога. В результаті ракетних ударів кількість загиблих зросла до восьми осіб, пошуково-рятувальна операція триває. aspadrösdl

Також було повідомлено, що момент удару потрапив на відео.

На опублікованих кадрах видно, як люди ховаються від обстрілу під парканом на зупинці, деякі лягли на землю. Над будинками піднімається стовп диму і через кілька секунд відбувається новий вибух.

Читайте також:

  • Ракетний удар по Чернігову. Кількість загиблих зросла, оголошено терміновий збір крові
  • Росія вдарила ракетами по Чернігову: є загиблі та поранені