Взазначений ресторан та розбиті вікна у будинках: наслідки атаки на Харків (фото)

Харків був атакований російськими військами вночі 28 березня. Прес-служба Харківської обласної прокуратури повідомила про фото наслідків ворожої атаки.

Цієї ночі харківські безпілотні апарати були використані для атаки. У Київському районі постраждали об'єкти цивільної інфраструктури. Внаслідок ворожого удару ресторан був зруйнований, офісні приміщення пошкоджені. Вікна в сусідніх житлових будинках були розбите.

За даними прокуратури, в результаті атаки ніхто не постраждав.

Блок галереї

Правоохоронні органи вилучили уламки трьох безпілотних апаратів. Розпочато кримінальну справу за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина 1 статті 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що вночі на 28 березня російські загарбники атакували Харків "шахедами". Київський район міста потрапив під удар.

Внаслідок атаки ресторан зазнав руйнувань, а в сусідньому будинку були розбиті шибки. Згідно попередньої інформації, немає жертв та постраждалих. На місці події працюють відповідні служби.

Вночі на 28 березня російські загарбники запустили "шахеди" по Україні. У Харкові та Дніпрі лунали вибухи. Повітряні сили повідомили про рух безпілотників у напрямку міст. Щонайменше два потужних вибухи прогриміли в Харкові після 00:10.