Саліванчук засвітила груди на весь Хрещатик, а Ленні Кравіц оголив підтягнуте тіло: що публікували зірки в мережі

Знаменитості активно використовують соціальні мережі і часто діляться з фанатами світлинами з фотосесій.

Серед найцікавіших фото, які публікували знаменитості цього тижня, Gazeta.ua пропонує вам переглянути такі:

Українська акторка Анна Саліванчук знялася в центрі Києва, на Хрещатику, у відвертому образі. Вона не соромилась створювати сміливі кадри і навіть показала свої привабливі груди.

Американський музикант Ленні Кравіц повністю оголився у своєму новому кліпі на пісню TK421. Відео показує артиста, який танцює без одягу і приймає душ, демонструючи своє спортивне тіло з різних ракурсів.

"Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях продемонструвала свою струнку фігуру в горошковій сукні і хустинці. Вона доповнила свій образ великою кількістю золотих прикрас і сонцезахисними окулярами.

Українська акторка Анна Кошмал позувала в короткому топі і спідниці з глибоким вирізом на стегнах. Її насмаглі ноги і підтягнутий живіт були особливо видно в цьому образі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Джорджина Родрігес, наречена португальського футболіста Кріштіану Роналду, знялася для Vogue Portugal. Вона вдягла джинсовий костюм з низькими посадкою штанами і вкороченим жакетом.

Американська співачка Крістіна Агілера позувала у чорному корсеті з прозорими вставками і глибоким декольте. Крім того, вона продемонструвала нову зачіску.

19-річна Дева, донька акторів Венсана Касселя і Моніки Белуччі, показала свої фото, на яких вона з'явилася в топі з опущеними ремінцями. Модель розпустила своє волосся, яке роздував вітер, і зробила ніжний макіяж.

Олександра Заріцька, солістка гурту Kazka, показала, як вона займається спортом. Зірка виконувала вправи в обтислих лосинах і футболці.

Телеведуча Леся Нікітюк позувала в кислотно-зеленому міні-сукні, яке підкреслило її ідеальні ноги. Вона також мала з собою сумку на пояс.

Лурдес Леон, старша дочка американської співачки Мадонни, здивувала своїх прихильників яскравим виступом у своєму новому кліпі на сингл Spelling. Вона з'явилася оголеною.

Блогерка Даша Квіткова потішила своїх фанатів новими фото, на яких вона позувала в сексуальному міні-сукні. Вона спустила бретельки і підняла низ, щоб продемонструвати свої підтягнуті ноги.