Головна

Sandro для стильних та комфортних днів

Sandro для стильних та комфортних днів

Ваш стиль говорить сам за себе. Він віддзеркалюється в образі, деталях та неповторному характері. Чи знаєте ви, що стиль — це не просто одяг, це мова вашого вибору? Один погляд та рух, й ваше повідомлення вже сформоване. Тому коли шукаєте виразності без слів, коли хочете, щоб ваше вбрання говорило замість вас, обирайте те, що найкраще вас розуміє.

Створюючи моду з традицій та трансформацій

Історія Sandro почалась із креативної та енергійної засновниці Евелін Шетріт. При створенні своїх колекцій вона відчуває тягу до вуличної моди, міст, архітектури, а також спогадів дитинства, проведеного в Марокко. Її власний шлях у світі моди почався з того моменту, коли вона підробляла в магазині вінтажних речей у вихідні, залучаючи увагу та любов клієнтів. Зустріч із майбутнім чоловіком, Дідьє Шетрітом, підштовхнула її на створення власного бренду, який відкрив нові горизонти в індустрію моди.

Разом вони заснували Сандро, позиціонуючи його як витончену, лаконічну марку за допомогою французького шарму та романтичного нахилу. В її колекціях легко розпізнати визначення ДНК фірми: елегантність, вишуканість та поєднання чоловічого та жіночого стилів у гармонійному силуеті.

Шик та зручність

Інтернет-магазин представляє різноманітний асортимент продуктів Sandro, завдяки якому кожен клієнт зможе підібрати моделі, що відповідають його потребам та вподобанням. Зробіть свій вибір та насолоджуйтесь процесом носіння протягом всього періоду користування.

 

  • В розділі одягу представлені елегантні плаття для різних випадків, стильні блузи, модні спідниці, брюки, а також класичні сорочки, піджаки та джинси для чоловіків.

  • В лінійці взуття на вас очікує широкий вибір: від туфель та черевиків для жінок до класичних чобіт та зручних кедів для чоловіків, котрі вражають якістю та трендами.

  • Аксесуари включають модні сумки різних розмірів та стилів, які доповнять ваш образ, а також ремені, шарфи, окуляри та інші деталі, які допоможуть створити неповторний стиль, який відображає вашу особистість.

Перед оформленням замовлення зверніть увагу на таблицю розмірів, котра розташована під кожним товаром на сторінці. Це допоможе вам підібрати виріб, що прекрасно сяде по фігурі та не буде доставляти дискомфорту.

Де купити бажану продукцію від Sandro?

Офіційна платформа MD-Fashion дарує можливість насолоджуватись шопінгом в інтернеті з будь-якої точки України та в будь-який час. Спеціальні пропозиції, акції та клубна програма зроблять ваші покупки ще біль вигідними та доступними. Пориньте у магію вибору з улюбленим брендом.