Санду звернулася до демократичних країн у другу річницю звільнення Бучі

Президентка Молдови закликає до об'єднання для підтримки України

Президентка Молдови Майя Санду звернулася до світової демократичної спільноти перед другою річницею звільнення Бучі від російської окупації. Вона висловила переконання, що союзники повинні поєднувати свої зусилля, щоб продовжити підтримку України.

Майя Санду наголосила на тому, що звільнення Бучі два роки тому розкрило жахливі злочини російських військових проти мирного населення.

"Ми разом з Україною вшановуємо пам'ять жертв, наголошуючи на необхідності об'єднання зусиль демократичних країн світу для досягнення справедливості та продовження підтримки України", - написала президентка Молдови.

В своєму зверненні президентка також додала, що Україна разом із світовою спільнотою вшановує пам'ять жертв і наголошує на необхідності об'єднання країн для забезпечення справедливості та підтримки.

Буча, Киевская область, зверства оккупантов, резня, вторжение России, Дмитрий кулеба

Зеленський звернувся до світової спільноти після двох років звільнення Бучі

Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський звернувся до світової спільноти з нагоди другої річниці звільнення Бучі. Він також показав несамовиті кадри, що згадують українцям та світу про трагедію, що сталася у цьому містечку на Київщині.

Два роки тому Зеленський звернувся до лідерів Заходу після того, як з'явилися фотографії нових злочинів у Бучі.