Ще один Patriot та доповідь Сирського про ситуацію на фронті: Зеленський звернувся до українців

Зеленський звертається до українців
Зеленський звертається до українців

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з найвищим військовим керівництвом для обговорення ключових аспектів оборони країни та посилення військового потенціалу. Він заявив про це у своєму вечірньому зверненні у неділю, 21 липня.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський особисто відвідав низку бригад на фронті, повідомив Зеленський.

"Ключове питання – це забезпечення наших військових. Чого саме не вистачає – за кожним напрямом, за всіма нашими основними позиціями. Розподіл снарядів і достатня кількість раніше дронів. Дуже важливо, щоб на всіх основних напрямках відчувалося, що нам є чим завдавати ворогові максимальні втрати", - зазначив президент.

Командувач Повітряними силами доповів про ефективність протиповітряної оборони у боротьбі з російськими "шахедами" та ракетами.

Важливою новиною, яку повідомив Зеленський стало прибуття в Україну німецького комплексу Patriot. Це дозволить значно посилити можливості протиповітряної оборони країни.

Президент висловив подяку Німеччині та США за надання цього потужного оборонного озброєння, заявивши: "У небі ми зможемо зробити набагато більше".

Водночас Зеленський підкреслив, що для забезпечення надійного захисту ще треба багато роботи.

Раніше Зеленський розповів про втрати України у війні з Росією.

Читайте також