Секрет ідеальної піци: найсмачніша піца Києва зі швидкою доставкою

Піца — той самий “смачний характер” італійців, давно став звичайною стравою для українців. Незвична та по-своєму смачна, модернізована та ароматна, така піца з України здивує, кого завгодно. 

Що стосується ідеальної піци, з тонким тістом та пряним сиром, з в міру солодкими томатами та вдалою, класичною рецептурою, то вона може сподобатися навіть гурманам. Проте, обрати свою піцу, не завжди так і легко. 

Шукаємо ідеальну піцу в Києві

Столиця України, мабуть, одне з найбільших за кількістю ресторанів та піцерій міст. Насправді в Києві можна знайти найнеочікуваніші рецепти від піцейоли. Тут й гавайська досить своєрідна піца, й класичні коржі з ароматним базиліком. 

Що можна вважати ідеальною піцою:

  1. Якщо відійти від уподобань та своїх смаків, то є у цій ідеальній піці свої незмінні особливості. Наприклад, тонке, але в міру хрустке тісто. Воно “тримає” смачну начинку, але не перебиває загальний та іноді досить “тонкий” смак. Одним з найкращих видів тіста можна вважати те, яке готують з 4 різних сортів борошна. Така технологія дозволяє отримати ту саму тонку, але хрустку скоринку. 
  2. Сир. Італійці щиро вважають, що сир може врятувати будь-яку піцу. Саме якість та смак сиру дозволять створити правильну текстуру та післясмак піци. 
  3. Мʼясна начинка. Чого не відняти в українців, так це вдалого мʼясного акценту в різних стравах. Він робить з піци повноцінну та ситну страву. 

Навіть, якщо ідеальної піци не існує, її можна точно пошукати та замовити на ninjapizza.com.ua. Додатково, якщо компанія збирається досить велика, можна замовити ще й смачні закуски.

Готуємо смачну піцу разом 

Повернемося до мистецтва створення піци. Саме мистецтва, бо тільки гармонійна послідовність створює ідеальний баланс смаку. 

Готуємо смачну піцу:

  1. Вибираємо якісні інгредієнти. Тільки свіжі помідори, якісний сир та оливкова олія, свіжі трави та найкраще мʼясо (наприклад, телятина, бекон) згодяться для правильної начинки. 
  2. Приділяємо особливу увагу тісту. Ідеальне тісто має бути еластичним, підійматися і мати приємний смак. Йому обовʼязково потрібно дати час піднятися, щоб отримати більш “повітряне тісто”.
  3. Створюємо соус. Для якісної піци краще томатний соус зробити самостійно. В такий соус можна додати свіжі трави та спеції для більш насиченого смаку.
  4. Балансуємо начинкою. Не варто перевантажувати піцу начинкою. В цьому випадку правило “занадто багато є добрим” не працює.  
  5. Контролюємо температуру печі. Піч має бути попередньо розігріта до високої температури (зазвичай 230-260 градусів Цельсія).
  6. Додаємо трави та спеції. В кінці можна посипати піцу свіжими травами, сіллю, перцем або оливковою олією. Це додасть піці аромату і смаку.

Здавалось, такі прості та зрозумілі правила, дозволяють спекти найсмачнішу піцу у всьому Києві. 

Що стосується смаків, то вже з цієї бази можна вибрати додаткові смаки. Наприклад, комусь подобається пікантна піца з вугром, а хтось точно обере незвичайну піцу пастрамі з телятиною та хурмою. Завжди буде актуальною й проста, смачна класика, як піца Неаполітана.